Skip to main content

De nazaten

2,5/5 uit 35 reviews

Karen Brouwer heeft zich tien jaar geleden teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland, maar als ze op een ochtend wordt klemgereden blijkt het verleden haar niet los te hebben gelaten. » Verder lezen

€ 12,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789044362381

Aangemaakt op:
24 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

De nazaten

Inleiding

‘De nazaten’, een intrigerende roman van de bekende auteur Saskia Noort, ontrafelt een mysterieus en knellend verhaal van een vrouw die met haar drie kinderen op het Noord-Brabantse platteland woont. Na de dood van haar man en een reeks duistere gebeurtenissen in het kustdorp Bergen, koos Karen Brouwer ervoor om onder te duiken en te leven in anonimiteit. Echter, ontsnapping blijkt niet zo eenvoudig als gehoopt.

Verhaal

Karen Brouwer heeft tien jaar afgezonderd geleefd met haar twee dochters en zoontje Mik, maar het verleden weigert haar met rust te laten. Toen haar man, Michel, stierf, voelde ze geen verbondenheid meer met het leven dat ze ooit in Bergen had. Het cynisme en de duisternis die zich in het kustdorp afspeelden, voornamelijk vanwege Simon Vogel, een lid van de eetclub, hadden haar besloten om onder te duiken met het voornemen om nooit meer boven te komen. Echter, wanneer Karen en Mik op een ochtend klem worden gereden, blijken oude banden niet zomaar te worden verbroken.

Over de auteur

Saskia Noort, een van de meest gevierde auteurs in haar genre, staat bekend om haar boeiende boeken die het mysterie, de spanning en de ware aard van menselijke interactie en copingmechanismen nauwkeurig weergeven. Haar vaardigheid om complexe personages te creëren en verhalen op te bouwen die de lezer op het puntje van hun stoel houden, is verbluffend. ‘De nazaten’ is weer zo'n roman die de lezers lagen van complexiteit, mysterie en emotie biedt.

Reviews

iTunes

2.5/5
35 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 12,99
12.99
Bookspot € 12,99
Bruna € 12,99
eBook.nl € 12,99
iTunes € 12,99
12.99