Skip to main content

De moordenaar, de advocaat en de schrijver

Casey N. Cep

Casey Cep blaast in ‘De advocaat, de moordenaar en de schrijver’ het verloren geraakte true crime-verhaal dat Harper Lee schreef nieuw leven in. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot € 14,99 bij Kobo vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789045031811

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

De moordenaar, de advocaat en de schrijver

Casey Cep blaast in ‘De advocaat, de moordenaar en de schrijver’ het verloren geraakte true crime-verhaal dat Harper Lee schreef nieuw leven in. Alabama jaren zeventig: dominee Willie Maxwell wordt beschuldigd van de moord op vijf van zijn eigen familieleden, maar een veroordeling blijft jarenlang uit door de handigheid van zijn advocaat. Dan wordt Maxwell bij de begrafenis van zijn laatste slachtoffer neergeschoten.
Ondanks de aanwezigheid van honderden getuigen wordt de dader vrijgesproken – dankzij dezelfde advocaat die eerder de dominee verdedigde. Harper Lee zit in het publiek tijdens de rechtszaak. Twaalf jaar eerder hielp ze haar goede vriend Truman Capote bij het onderzoek voor de true crime-klassieker In Cold Blood. Nu is ze vastbesloten om de gebeurtenissen rondom de zaak-Maxwell te verwerken tot de langverwachte opvolger van haar bestseller To Kill a Mockingbird. Cep combineert het rechtbankdrama op sublieme wijze met een biografie van Harper Lee, wier writer’s block haar heeft gemaakt tot de meest geroemde schrijver van één megaseller uit de moderne literatuur.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 12,99
Kobo € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.