Skip to main content

De moord op het model

Moordspel Collectief

Spreekt Jean-Paul de waarheid? Heeft Catherine zelfmoord gepleegd? Was het een jammerlijk ongeval? Of werd zij vermoord door haar echtgenoot Frederick, die ze bedroog met Jean-Paul? Welke rol speelt Delphine, de zus van Catherine, in deze affaire?&helli » Verder lezen...

€ 23,62 bij Bol.com € 27,83 bij Kobo vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781301319145

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De moord op het model

Spreekt Jean-Paul de waarheid? Heeft Catherine zelfmoord gepleegd? Was het een jammerlijk ongeval? Of werd zij vermoord door haar echtgenoot Frederick, die ze bedroog met Jean-Paul? Welke rol speelt Delphine, de zus van Catherine, in deze affaire? En hoe zit dat met Pierre Dubois, de dealer van Catherine?


Een moordspel van MoordSpel Collectief, voor deze gelegenheid bestaande uit Patrick Benauw & Nathalie Maes. De Oplossingen bevinden zich in het laatste deel van dit ebook.


Eventueel kan dit moordspel ook gespeeld worden met één of meerdere MP3-files met "moordliederen' en de verklaringen van de verdachten (uiteraard ook met een bekentenis). Zie daarvoor de audio-link bij dit ebook. Of je speelt het met speluitleg, invulblad, fotodossiers, oplossingen en de verklaringen van de verdachten op harde glanzende steekkaarten (A5 formaat).
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 23,62
23.62
Apple iTunes € 25,99
Kobo € 27,83
27.83

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.