Skip to main content

De moderne prinses 6 - De Moderne Prinses: Rena

D. Willemse

Bloos maar alvast, want hier komen de nieuwe prinsessen! Gevangen in een gouden kooi van goede zeden en schone schijn, loopt de frustratie behoorlijk op! Maar deze dames laten zich niet héél de tijd opsluiten in koninklijke zedigheid. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003324783

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: D. Willemse
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Ateliers Claudine

De moderne prinses 6 - De Moderne Prinses: Rena

Bloos maar alvast, want hier komen de nieuwe prinsessen! Gevangen in een gouden kooi van goede zeden en schone schijn, loopt de frustratie behoorlijk op! Maar deze dames laten zich niet héél de tijd opsluiten in koninklijke zedigheid. Heeft een moderne prinses niet evenveel recht op haar seksuele fetish als een andere jongedame? Natuurlijk! En geen andere auteur schrijft zo heerlijk over de gekkigheid die volgt, als D. WILLEMSE. Humor en erotiek in (en uit) een koninklijk kleedje, voor gegarandeerd leesplezier!


RENA nodigt een adellijke man uit voor een rendez-vous op een ongewone locatie. Maar niet enkel de locatie stelt zijn adellijke zenuwen op de proef! De finale van deze fetish zal hem nog jaren bijblijven!


Het D. WILLEMSE KWALITEITSLABEL staat voor volwassen entertainment met nu eens mannen en dan weer vrouwen in de hoofdrollen. Steeds een kwaliteitsvol plot, mét stomende scènes waarin zowel de man als de vrouw zich fijn voelt. Expliciet ethisch, voor optimaal erotisch leesgenot bij een breed publiek.


KORTVERHAAL (Erotiek / Humor)
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.