Skip to main content

De kracht van verbinding

Vivek Murthy

Vivek Murthy over de gevaren van eenzaamheid en hoe we elkaar kunnen helpen door verbinding met elkaar te zoeken Sociale verbintenis als sleutel tot een betere gezondheid, meer geluk en een fijnere wereld. » Verder lezen...

€ 11,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9789044979046

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Vivek Murthy
NUR: 770 Psychologie algemeen
Uitgeverij: Lev.

De kracht van verbinding

Vivek Murthy over de gevaren van eenzaamheid en hoe we elkaar kunnen helpen door verbinding met elkaar te zoeken Sociale verbintenis als sleutel tot een betere gezondheid, meer geluk en een fijnere wereld.

In dit baanbrekende boek stelt Murthy dat eenzaamheid ten grondslag ligt aan de huidige crisis op het gebied van mentale gezondheid en verantwoordelijk is voor de toename in suïcide, de opiatencrisis, het misbruik van antipsychotica en de misdiagnose van psychische ziekten. Dit boek is bedoeld om lezers te helpen eenzaamheid en de gevoelens die daarbij horen te herkennen, hun de tools te geven om eenzaamheid af te weren en om verbinding te (her)bouwen.

Het leert ons hoe we een minder eenzame en meer gemeenschappelijke wereld kunnen bouwen – een van de urgentste uitdagingen van onze tijd.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 11,99
11.99
Bol.com € 11,99
eBook.nl € 11,99
11.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.