Skip to main content

De Kracht van het Zijn

Yasmin Verschure

De transformerende kracht, het vrouwelijke aangezicht van God, is de Wereldmoeder die aan de basis ligt van de totale zichtbare schepping. » Verder lezen...

€ 6,95 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
1230002365107

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De Kracht van het Zijn

De transformerende kracht, het vrouwelijke aangezicht van God, is de Wereldmoeder die aan de basis ligt van de totale zichtbare schepping. Om volledig heel te worden en de balans op aarde te herstellen, moeten we afdalen in onze onderwereld om dit ontbrekende deel van onszelf opnieuw te initiëren.

Onze geamputeerde wederhelft, de kracht van de scheppende Moeder, schreeuwt om erkenning. Niet langer kunnen we haar noodkreet negeren. Integratie is de enige mogelijkheid om de overgang te maken naar de nieuwe wereld waarin mannen en vrouwen vanuit wederzijds respect, in Liefde voor het Leven, zullen samenwerken. God is man EN vrouw, het Licht kan alleen bestaan bij de gratie van de Duisternis.

Maria Magdalena was ongetwijfeld de enige vrouw in de tijd van Jezus die de perfecte balans vertegenwoordigde tussen de heilige en de hoer. De harmonie tussen de bovenwereld en de onderwereld, tussen de hemel en de hellekrachten, het bovenbewuste en het onderbewuste. Zij had de afdaling in de hel gemaakt: zij doorliep de zeven poorten van inwijding en bracht daarmee haar duistere krachten in balans met haar heiligheid. Zij was optimaal vrouw geworden. Een oervrouw, een oermoeder die een baker kon zijn voor het spirituele. Pas wanneer de balans hersteld is tussen licht en donker, wanneer we beide polen omarmen en integreren, begint de mens volledig Mens te worden.

De veilige beslotenheid van het lieftallige Zweden vormt de bedding waarin Yasmin tijdens haar vision-quest dit proces in alle volheid in zichzelf kon bekrachtigen.

Om Shanti

'Laat ONS vrede Zijn….'
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 6,95
6.95
6.95

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.