Skip to main content

De ketting

Sloane Crosley

Kezia, Nathaniel en Victor ontmoeten elkaar na jaren op de extravagante bruiloft van een studievriend. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Kobo en 0 andere verkopers

ISBN:
9789402305845

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De ketting

Kezia, Nathaniel en Victor ontmoeten elkaar na jaren op de extravagante bruiloft van een studievriend. Ze bevinden zich alle drie op het randje van een quarterlifecrisis en zijn met niets anders bezig dan hun eigen leven. Al snel vallen ze terug in hun oude gewoonten: Victor houdt van Kezia. Kezia houdt van Nathaniel. Nathaniel houdt van Nathaniel.

Te midden van al deze semi-vrolijkheid heeft Victor een bizarre nachtelijke ontmoeting met de moeder van de bruidegom, waarna hij geobsedeerd raakt door een legendarische, al decennialang vermiste ketting en de vermeende nazi-herkomst ervan. Deze ketting zet een avontuur in gang dat de drie van Miami tot Parijs brengt.

De ketting is een roman over obsessie, over de valkuilen van moderne relaties en over drie vrienden die worstelen om bij elkaar te zijn nu hun levens niet zijn gelopen zoals ze hadden gehoopt.

De pers over De ketting

'Een zedenkomedie en juwelendetective.' Trouw

'De ideale ‘Great American Novel’ voor de liefhebbers van Huwelijk van Jeffrey Eugenides en ook voor fans van Donna Tartts jongste roman Het Puttertje.' Boekhandel Voorhoeve

'Een slim, sardonisch, soms absurd maar ook gevoelig verhaal. Een echt pareltje.' Kirkus Reviews
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 12,99
12.99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.