Skip to main content

De kathedraal van de zee 2 - De erfgenamen

Ildefonso Falcones, Fennie Steenhuis

4.5/5 uit 6 reviews

De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller De kathedraal van de zee, maar is volledig los daarvan te lezen. » Verder lezen...

€ 7,49 bij Bol.com € 14,99 bij Bookspot vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789024577385

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

De kathedraal van de zee 2 - De erfgenamen

De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller De kathedraal van de zee, maar is volledig los daarvan te lezen. Vrijheid en de ongewisse strijd om het bestaan zijn de hoofdthema's in dit boek.


De erfgenamen van Ildefonso Falcones is het majestueuze vervolg op de bestseller De kathedraal van de zee, maar is volledig los daarvan te lezen. Vrijheid en de ongewisse strijd om het bestaan zijn de hoofdthema's in dit boek. De setting is intrigerend: rond 1400 wordt de stad Barcelona steeds machtiger door de bloeiende handel en scheepvaart. Tegelijk wint de kerk aan invloed en is er voortdurend strijd tussen zowel edelen en koningen van de verschillende rijken, als tussen die edelen en koningen onderling. Tegen die achtergrond vertelt Ildefonso Falcones het pakkende, avontuurlijke verhaal over twee vrienden. Bernat, de zoon van Arnau (uit De kathedraal van de zee), begint als kaperkapitein; zijn vriend Hugo werkt noodgedwongen voor de aartsvijand van Arnau. Hun leven staat steeds op z'n kop door liefdesperikelen, intriges en machtswisselingen in Catalonië. Is hun vriendschap tegen dit alles bestand? De erfgenamen is een bruisend, krachtig epos vol kleurrijke karakters dat alle 650 bladzijden boeit – en dat een prachtig einde heeft. "Falcones slaagt erin de lezer helemaal onder te dompelen in de middeleeuwen.' La Vanguardia Ildefonso Falcones komt uit Barcelona. Zijn historische romans wonnen verschillende literaire prijzen in Spanje en werden internationale bestsellers. De kathedraal van de zee is verfilmd als historische dramaserie, en ook de verfilming van De erfgenamen is in voorbereiding.

Reviews

Apple iTunes

4.5/5
6 reviews

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 7,49
7.49
Bookspot € 14,99
eBook.nl € 14,99
Apple iTunes € 14,99
Kobo € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.