Skip to main content

De jongen, de mol, de vos en het paard

Moderne fabel over de bijzondere vriendschap tussen een jongen en drie dieren. » Verder lezen

€ 11,99 bij Bol.com en 0 andere verkopers

EAN:
9789026623851

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2020
Uitgever
-

De jongen, de mol, de vos en het paard

Inleiding

‘De jongen, de mol, de vos en het paard’, geschreven door Charlie Mackesy, is meer dan slechts een boek. Het is een onvergetelijk verhaal over vriendschap, liefde en persoonlijke groei dat zal raken aan de harten van zowel kinderen als volwassenen. Deze moderne fabel is subtiel en poëtisch vertaald door de gerenommeerde auteur, Arthur Japin.

Verhaal

In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’, vroeg de mol aan de jongen: ‘Wat wil jij worden als je groot bent?’. De jongen antwoordde met een eenvoudig maar krachtig woord, ‘Lief’. Dit boek is gevuld met 100 illustraties die een bijzonder verhaal tekenen over vriendschap tussen de jongen en de drie dieren. Samen leren ze lessen die iedereen in elke fase van zijn leven kan waarderen. Het is een viering van menselijke verbondenheid, emotionele volwassenheid en vriendelijke wijsheid.

Recensies

Lezers wereldwijd hebben lovend gereageerd op het boek en de impact ervan op hun leven. Hier zijn enkele uitspraken van gerenommeerde individuen over ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’:

‘Zo’n lief boek.’

Arthur Japin

‘Ik hou zo veel van dit verhaal!’

Oprah Winfrey

‘Bijzonder troostrijk als je het even niet ziet zitten.’

André van Duin

‘Echt zo’n lief kinderboek dit. Met de mooiste illustraties en vol verhaaltjes en uitspraken waar kids én wij volwassenen van kunnen leren.’

Kelly Weekers

‘De wereld waarin ik wil leven, is de wereld die Charlie Mackesy bedacht heeft.’

Elizabeth Gilbert
Over de auteur

Charlie Mackesy, de auteur van ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’, is bekend om zijn inspirerende en emotioneel geladen werken. Zijn creatieve visie en unieke benadering van het vertellen van verhalen worden op grote schaal herkend en bewonderd. Met dit werk biedt Mackesy opnieuw een prachtige kijk op de wereld waarin we leven en de banden die we met elkaar hebben.

EUR

Te koop bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 11,99
11.99
11.99