Skip to main content

De Herberg van Sunset Harbor 3 - Voor altijd, bij jou (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 3)

Sophie Love

"Sophie Love's vermogen om magie over te brengen aan haar lezers uit zich in krachtige en beeldende zinnen en beschrijvingen …. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003558270

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Sophie Love
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Sophie Love

De Herberg van Sunset Harbor 3 - Voor altijd, bij jou (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 3)

"Sophie Love's vermogen om magie over te brengen aan haar lezers uit zich in krachtige en beeldende zinnen en beschrijvingen ….Dit is het perfecte romantiekboek voor op het strand, met één verschil: het enthousiasme en de prachtige beschrijvingen besteden onverwacht veel aandacht aan de complexiteiten van niet alleen veranderende liefde, maar ook van veranderende psyches. Het is een prachtige aanbeveling voor romantieklezers die zoeken naar wat complexiteit in hun leesleven."


--Midwest Book Review (Diane Donovan over Voor nu en voor altijd)


"Een erg goed geschreven roman over de worsteling van een vrouw (Emily) die haar ware identiteit zoekt. De auteur doet het geweldig met haar personages en haar beschrijvingen van de omgeving. De romantiek zit erin, maar wordt niet overdreven. Complimenten aan de auteur voor dit fantastische begin van een serie die zeer vermakelijk belooft te zijn."


--Books and Movies Reviews, Roberto Mattos (over Voor nu en voor altijd)


VOOR ALTIJD BIJ JOU is het derde deel in de romantiekserie DE HERBERG VAN SUNSET HARBOR, die begint met het eerste boek: VOOR NU EN VOOR ALTIJD.


De 35-jarige Emily Mitchell is gevlucht van haar baan, appartement en ex-criend in New York, in ruil voor haar vaders verlaten huis aan de kust van Maine; ze heeft verandering nodig in haar leven. Ze gebruikt haar spaargeld om het historische huis te renoveren, er ontbloeit een relatie met Daniel, de beheerder, en Emily bereidt zich voor om de Herberg te openen naarmate Memorial Day nadert.


Maar niet alles gaat zoals gepland. Emily komt er al snel achter dat ze geen idee heeft hoe je een B&B runt. Het huis vereist ondanks haar inspanning dringende reparaties die ze niet kan betalen. Haar gierige buur doet nog steeds vastberaden om het haar moeilijk te maken. En nog het ergste van alles: juist wanneer haar relatie met Daniel opbloeit, komt ze erachter dat hij een geheim heeft – een geheim dat alles zal veranderen.


Haar vrienden dringen aan dat ze terugkomt naar New York en haar ex-vriend probeert haar terug te winnen, dus Emily moet een levensbeslissing maken. Probeert ze het uit te houden in haar vaders oude huis in een klein stadje? Of keert ze haar nieuwe vrienden, buren en leven de rug toe – en de man waar ze verliefd op is geworden?


VOOR ALTIJD BIJ JOU is boek #3 van een fantastische nieuwe romantiekserie die je zal doen lachten, huilen en pagina's tot diep in de nacht om te slaan. Je zult je liefde voor de romantiek weer helemaal voelen opbloeien.


Boek #4 verschijnt binnenkort.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.