Skip to main content

De fundamenten

Ramsey Nasr

4/5 uit 11 reviews

Hoe komen we uit deze crisis? Dat is de vraag die Ramsey Nasr, een van Nederlands meest veelzijdige kunstenaars, zichzelf stelt. » Verder lezen...

€ 7,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789403135311

Vermeld sinds:
13 April 2021

Gewijzigd op:
23 April 2021

Producteigenschappen

De fundamenten

Hoe komen we uit deze crisis? Dat is de vraag die Ramsey Nasr, een van Nederlands meest veelzijdige kunstenaars, zichzelf stelt.
De pandemie legt volgens Nasr bloot wat we lange tijd niet wilden zien: het politieke en economische systeem heeft de fundamenten van onze samenleving aangetast. In een uiterst persoonlijk en tegelijk rationeel betoog ontleedt Nasr de corona- en klimaatcrisis als twee rampen die wezenlijk met elkaar verbonden zijn. Stap voor stap bevraagt hij onze gehele westerse manier van leven. Aan de hand van kunstenaars als Boccaccio, Rilke en Van Gogh houdt Nasr een pleidooi om onze plek op aarde en ons idee van geluk radicaal te herzien, niet als zweverig ideaal, maar puur uit lijfsbehoud.
De fundamenten is daarmee naast een indringende hartenkreet een politieke oproep tot opstand. Tegenover de chaos van deze tijd plaatst Nasr een urgent maar hoopvol geluid voor een land en wereld in crisis.

Reviews

Apple iTunes

4.0/5
11 reviews

EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 7,99
7.99
eBook.nl € 7,99
Apple iTunes € 7,99
7.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.