Skip to main content

De freule en de Führer

Marja Coenradie

De freule en de Führer van Marja Coenradie is het waargebeurde verhaal over de relatie tussen een Engelse adellijke jonge vrouw en de leider van de nazi's. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Bookspot € 9,99 bij Bol.com vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789401916769

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

De freule en de Führer

De freule en de Führer van Marja Coenradie is het waargebeurde verhaal over de relatie tussen een Engelse adellijke jonge vrouw en de leider van de nazi's.


In De freule en de Führer beschrijft Marja Coenradie het waargebeurde verhaal van de onwaarschijnlijk relatie tussen Unity Mitford en Adolf Hitler. Unity Valkyrie Mitford is een van de zes Engelse adellijke Mitfordzussen. Zoals meer Britse aristocraten in die tijd is ze een vurig bewonderaar van de nationaalsocialisten. Ze raakt geobsedeerd door Adolf Hitler en voelt zich voorbestemd om met hem te zijn. Ze grijpt elke kans aan om hem te ontmoeten en al snel wordt hun band persoonlijker en intiemer. Ondertussen wordt de relatie tussen Engeland en Duitsland echter steeds grimmiger. Het uitbreken van de oorlog drijft Unity tot een wanhoopsdaad. In het intrigerende De freule en de Führer ontvouwt Marja Coenradie op levendige wijze de schokkende relatie tussen Unity en Hitler.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 4,99
4.99
Apple iTunes € 4,99
Bol.com € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.