Skip to main content

De fontein, vind je plek

4,5/5 uit 18 reviews

Praktische handvatten om hardnekkige gedragspatronen te doorbreken en meer grip op je leven te krijgen. » Verder lezen

€ 14,95 bij Bol.com € 14,99 bij iTunes vergelijk 5 prijzen

EAN:
9789492331595

Aangemaakt op:
24 May 2023

Laatst gewijzigd:
14 November 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2019
Uitgever
-

De fontein, vind je plek

Inleiding

Ontdek de kracht van systemisch werken met 'De fontein, vind je plek', het baanbrekende boek van auteur en coach Els van Steijn. Een inspirerend boek voor iedereen die te maken heeft met hardnekkige patronen en onbestemde gevoelens. Het biedt effectieve hulpmiddelen om je bewust te worden van je familiesysteem en de invloed ervan op je leven, en om je eigen unieke plek te vinden en daar je kracht uit te halen.

Verhaal

In 'De fontein, vind je plek' diept Els van Steijn het idee van het familiesysteem uit - de onlosmakelijke verbinding die we hebben met onze familieleden. Ze introduceert de fontein als een nuttige metafoor voor dit systeem. Volgens Van Steijn zijn de patronen en problemen die je in je leven tegenkomt, vaak terug te voeren op je plaats binnen dit systeem. Door middel van heldere theorieën en praktische tips leert het boek je deze systemische wetmatigheden kennen en benutten. Het resultaat is een beter begrip van jezelf en je relaties en het vermogen om met kracht en vertrouwen in het leven te staan.

Over de auteur

Els van Steijn, geboren in 1969, is een gerenommeerde teamtrainer en coach gespecialiseerd in systemisch werken. Ze coacht individuen en begeleidt familie- en organisatieopstellingen, waarbij ze de principes van systemisch werken toepast om mensen te helpen hun plek te vinden. Haar concept van de fontein is voor veel van haar cliënten een eyeopener geweest, hen het inzicht biedend dat nodig was om een effectieve volgende stap te zetten. Naast 'De fontein, vind je plek', is ze ook de auteur van 'De fontein, maak wijze keuzes'.

Reviews

iTunes

4.5/5
18 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,95
14.95
Bookspot € 14,95
Bruna € 14,95
eBook.nl € 14,95
iTunes € 14,99
14.99