Skip to main content

De duivelsmissie

Martine Pauwels

Finalist Sweekstars2017Engeland, 1666De beruchte heks zwarte Beth wordt met enkele medeplichtigen openbaar verbrand door toedoen van de graaf van Timberstone, die haar verantwoordelijk acht voor alle ellende die zijn familie en land treffen. » Verder lezen...

€ 4,46 bij eBook.nl € 4,95 bij Bol.com vergelijk alle 4 prijzen

ISBN:
9789463421133

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: Martine Pauwels
NUR: 334 Fantasy
Uitgeverij: Mijnbestseller.Nl

De duivelsmissie

Finalist Sweekstars2017


Engeland, 1666

De beruchte heks zwarte Beth wordt met enkele medeplichtigen openbaar verbrand door toedoen van de graaf van Timberstone, die haar verantwoordelijk acht voor alle ellende die zijn familie en land treffen.

Hij beseft niet dat zijn grondgebied een heilige plek is voor heksen en dat de dochter van de verbrande heks haar plan klaar heeft om wraak te nemen. Dit werd voorzien door een mysterieuze, jonge, Schotse magiër en diens Engelse kompaan Edward, die een reputatie heeft als heksenjager.

Ondertussen weet de verleidelijke Isabella het hart van de zoon de graaf op hol te brengen en zijn zussen tegen elkaar op te zetten. Maar is zij wel het grootste gevaar voor het onfortuinlijke graafschap?


Dit verhaal, gebaseerd op een oud concept, is begonnen als blog. Na verschillende ruwe versies online, onder andere op Sweek en Yoors, heb ik besloten het uiteindelijk in boekvorm uit te geven. Een aanrader voor wie houdt van magie, heksen, draken en romantiek.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 4,46
4.46
Bookspot € 4,58
Bol.com € 4,95
Kobo € 4,95
4.95

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.