Skip to main content

De Deventer moordzaak

Bas Haan

De Deventer moordzaak van Bas Haan gaat over een van de langstlopende en meest omstreden Nederlandse strafzaken. » Verder lezen...

€ 3,99 bij eBook.nl € 7,99 bij Bookspot vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9789026348907

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Bas Haan
NUR: 339 True crime
Uitgeverij: Ambo|Anthos

De Deventer moordzaak

De Deventer moordzaak van Bas Haan gaat over een van de langstlopende en meest omstreden Nederlandse strafzaken. Verfilmd als De Veroordeling met Fedja van Huêt in de hoofdrol.


De Deventer moordzaak van Bas Haan, verfilmd als De Veroordeling, verschijnt nu in een hernieuwde uitgave.


De Deventer moordzaak is een van de langstlopende en meest omstreden Nederlandse strafzaken van de afgelopen decennia. De zaak draait om de moord op de gefortuneerde weduwe J. Wittenberg in 1999. Ernst Louwes, haar financieel adviseur, werd tot twaalf jaar cel veroordeeld, maar heeft altijd ontkend schuldig te zijn. Opiniepeiler Maurice de Hond steunde hem en zette in 2005 een ongekende mediacampagne op om aan te tonen dat "de klusjesman' Michaël de Jong de werkelijke dader is. In zijn truecrimebestseller fileert Haan de handelswijze van De Hond en biedt hij bovendien een ontluisterende kijk op de gebeurtenissen achter de schermen, zowel bij politie en justitie, als binnen Haans eigen vakgebied, de journalistiek.


In deze hernieuwde uitgave van De Deventer moordzaak beschrijft Haan hoe de zaak onverminderd in het nieuws is gebleven, en waarom de Hoge Raad er nog steeds mee bezig is. Het boek scheidt feiten van fictie en geeft antwoorden op de prangendste vragen.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
eBook.nl € 3,99
3.99
Apple iTunes € 3,99
Bookspot € 7,99
7.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.