Skip to main content

De Camino

4,5/5 uit 93 reviews

Een jaar nadat haar man zelfmoord pleegde op de Camino loopt Lotte dezelfde route en ontrafelt een duister geheim. Winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2022. » Verder lezen

€ 6,49 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789024582280

Aangemaakt op:
22 May 2023

Laatst gewijzigd:
7 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2021
Uitgever
-

De Camino

Inleiding

“De Camino” is het nieuwste werk van de befaamde auteur Anya Niewierra, bekend van haar eerdere succes met de Hebban Thrillerprijs. Dit verhaal neemt de lezer mee op een emotionele en mysterieuze reis langs de Camino, waar hoofdpersoon Lotte Bonnet het pad van haar overleden man Emil herloopt, om zo hopelijk een onopgelost duister geheim te ontrafelen.

Verhaal

Lotte, een 44-jarige chocolatier, had een vredig leven in Zuid-Limburg met haar echtgenoot Emil, een voormalige vluchteling uit Bosnië. Hun leven neemt echter een tragische wending wanneer Emil plotseling zelfmoord pleegt tijdens het lopen van de Camino. De wereld van Lotte stort in, en de zoektocht naar antwoorden begint.

Elf maanden na het tragische incident reist Lotte naar Bosnië om Emils as uit te strooien, en tot haar verbijstering ontdekt ze dat Emil heeft gelogen over zijn ware identiteit. Ze besluit een advocaat uit Sarajevo in te schakelen om zijn verleden te onderzoeken, wat leidt tot een schokkende ontdekking. Tegelijkertijd begint Lotte zelf aan de Camino, vastbesloten om te achterhalen wat Emil tot zijn wanhoopsdaad heeft gedreven. Ze volgt nauwgezet de route en planning van Emil, maar al snel realiseert ze zich dat iemand haar op de voet volgt, iemand die erop gebrand is te voorkomen dat ze de waarheid ontdekt.

Over de auteur

Anya Niewierra is geen onbekende in de wereld van spannende verhalen. Met haar bekroonde thrillerboeken heeft ze een vaste plek veroverd in het hart van vele lezers. “De Camino” is een getuigenis van haar vermogen om diepe emotionele thema's te vermengen met spannende, mysterieuze plotlijnen, wat haar tot een van de meest opmerkelijke auteurs van dit genre maakt.

Reviews

iTunes

4.5/5
93 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 6,49
6.49
Bol.com € 6,49
Bookspot € 6,49
Bruna € 6,49
eBook.nl € 6,49
6.49