Skip to main content

De bruidstijd van Annie de Boogh

Herman Robbers

De bruidstijd van Annie de Boogh 1901) is het verhaal van een meisje dat tijdens haar verloving ontdekt dat ze verliefd is op de broer van haar aanstaande; het boek werd een groot succes. » Verder lezen...

€ 0,92 bij Bol.com en 0 andere verkopers

ISBN:
1230003963166

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
7 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Herman Robbers
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Rastro Books

De bruidstijd van Annie de Boogh

De bruidstijd van Annie de Boogh 1901) is het verhaal van een meisje dat tijdens haar verloving ontdekt dat ze verliefd is op de broer van haar aanstaande; het boek werd een groot succes.


Herman Robbers (Rotterdam, 4-9-'68 - Amsterdam, 15-9-'37) was een Nederlands romanschrijver, dichter en tijdschriftredacteur. Hij schreef in de schoolkrant van het Rotterdamse Gymnasium Erasmianum. In 1895 werd zijn eerste verhalenbundel uitgebracht door zijn vader, die eerst importeur van boeken, daarna uitgever was. Herman Robbers werkte tot 1905 in het boekenvak. In dat jaar was hij een van de oprichters van de Vereeniging van Letterkundigen. In hetzelfde jaar nam hij de redactie op zich van Elseviers Geïllustreerd Maandschrift, een functie die hij tot zijn dood bekleedde en waarin hij een stimulans en toeverlaat bleek voor tal van beginnende letterkundigen.
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 0,92
0.92
0.92

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.