Skip to main content

De brug naar het eiland

Julie Klassen

"De brug naar het eiland' van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn. » Verder lezen...

€ 12,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789029728461

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

De brug naar het eiland

"De brug naar het eiland' van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn.


Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord.


Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 12,99
12.99
eBook.nl € 12,99
Apple iTunes € 12,99
Bol.com € 12,99
12.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.