Skip to main content

De bende van Venlo

Valerie Lempereur

De Bende van Venlo. » Lees verder

€ 12,99 bij AKO € 15,99 bij BookSpot (was: ECI) vergelijke alle 2 prijzen

ISBN:
9789491852053

Vermeld sinds:
29 november 2014

Laatst gewijzigd:
13 januari 2019

De bende van Venlo

De Bende van Venlo. Deel 1. De bende van Venlo.

Heel Nederland heeft het proces tegen de bende van Venlo met stijgende verbazing en vol afgrijzen kunnen volgen. Zestien personen in de leeftijd variërend van 14 tot 56 jaar pleegden in koelen bloede moorden waarvan het juiste aantal nooit is komen vast te staan. Laffe moorden met als enige motief: geld. De namen van de hoofddaders Frenky en Sanny zijn sinds hun ontmaskering niet meer weg te denken uit de Nederlandse criminele geschiedenis.
In De bende van Venlo schetst Valerie Lempereur de bizarre verhouding tussen de hoofdpersonen hun achtergronden en de rol van hun familieleden en vrienden. Ze sprak met alle betrokkenen inclusief de hoofddaders. Het boek is een nauwkeurige en onthullende reconstructie van een ongekende eruptie van zinloos geweld.

Valerie Lempereur schreef misdaadverhalen voor Nieuwe Revu en werkte bij het misdaadprogramma van Peter R de Vries misdaadverslaggever. Ze volgde de rechtszaken tegen de Bende van Venlo op de voet en kreeg van de bendeleden zelf informatie los die geen enkele andere journalist onder ogen heeft gehad.EUR

Download e-book bij 2 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
AKO epub € 12,99
12.99
BookSpot (was: ECI) epub € 15,99
15.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Valerie Lempereur

De bende van Venlo

De bende van Venlo
Prijs: € 12,99 tot € 15,99