Skip to main content

De baas africhten

Seth Daniels

Vanaf het moment dat Samantha was binnengekomen, wist Belinda dat haar nieuwe secretaresse haar in de problemen zou brengen. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Kobo € 3,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781622479597

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De baas africhten

Vanaf het moment dat Samantha was binnengekomen, wist Belinda dat haar nieuwe secretaresse haar in de problemen zou brengen. Samantha was sexy en had vanaf het eerste begin meteen duidelijk gemaakt dat zij de baas was. Belinda fantaseert als snel over hoe Samantha de baas zou spelen op emotioneel en op seksueel vlak. De fantasie bereikt een hoogtepunt en Belinda vraagt zich af wanneer ze de controle is kwijtgeraakt, en of ze die ooit wel heeft gehad. Op haar knieën is ze de baas niet meer en wacht ze af wat Samantha hierna van haar zal vragen, wetende dat ze alle bevelen gewillig zal opvolgen.


Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.200 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema's. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Kobo € 2,99
2.99
Apple iTunes € 3,49
3.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.