Skip to main content

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine

4,5/5 uit 13 reviews

De katachtige Professnor stuurt Thomas, Rutger en hun hond Paco via een tijdmachine naar de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen, de Vikingen en nog veel meer. » Verder lezen

€ 8,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789043923477

Aangemaakt op:
25 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 December 2023

Product eigenschappen

Jaar van uitgave
2022
Uitgever
-

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine

Inleiding

Verken het spannende verleden met de helden van onze tijd in "De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine", het tweede deel in de succesvolle kinderboekserie, geschreven door Thomas van Grinsven.

Verhaal

In "De Tijdmachine" worden Rutger, Thomas en Paco, begeleid door de kwaadaardige katachtige Professnor, per tijdmachine teruggestuurd naar het verleden. Beleef samen met hen een duizelingwekkende reis door de tijd, van het rijk der dinosaurussen tot het tijdperk van de Egyptenaren, en nog veel meer. Met elke sprong naar een nieuw tijdperk ontmoeten onze helden zowel vrienden als vijanden.

De drie vrienden zullen al hun moed, sluwheid en bondgenootschappen moeten gebruiken om weer veilig terug te keren naar het heden en de Professnor te dwarsbomen. Terwijl de tijd voorbij vliegt, zullen lezers zich afvragen: zullen ze erin slagen hun heden te bereiken?

Over de auteur

Thomas van Grinsven, ook bekend als Gewoon Thomas op YouTube, is een topauteur in het kinder- en jeugdgenre. Hij won de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022 voor het eerste boek in de serie, "De magische halsband", en zet die trend voort met dit langverwachte vervolg. "De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine" is een nieuw avontuur dat je niet mag missen! Beleef hoe ondergewaardeerde helden werkelijkheid worden in dit hartverwarmende avontuur.

Reviews

iTunes

4.5/5
13 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 8,99
8.99
Bol.com € 8,99
Bookspot € 8,99
Bruna € 8,99
eBook.nl € 8,99
8.99