Skip to main content

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 - De magische halsband

4,5/5 uit 19 reviews

Paco ontvangt een anoniem pakketje en dat zet vreemde gebeurtenissen in gang. Eerste deel uit kinderboekenserie van twee YouTubers en hun hond. » Verder lezen

€ 8,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789043922708

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 December 2023

Product eigenschappen

Jaar van uitgave
2021
Uitgever
-

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 - De magische halsband

Inleiding

Ontdek de opwindende wereld van YouTubers Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en Rutger Vink (Furtjuh) samen met hun hond Paco, in hun boekenserie speciaal gecreëerd voor kinderen.

Het Verhaal

In dit eerste deel, "De magische halsband", begint het avontuur wanneer Rutger, Thomas en Paco een mysterieus pakket ontvangen vol met cadeaus voor Paco. Echter, dit brengt een reeks van onverklaarbare gebeurtenissen met zich mee. Waar kwam het pakket vandaan? Waarom gedraagt Paco zich anders dan normaal?

De situatie neemt een dramatische wending wanneer Paco plotseling verdwijnt, waarop Rutger en Thomas de taak op zich nemen om het mysterie te ontrafelen en hun dierbare hond te redden!

Dit vrolijke en dynamische verhaal is een mix van spanning en humor. Gevuld met talloze illustraties en stripverhaalpagina's, is "De magische halsband" het eerste boek in een opwindende nieuwe serie over jouw favoriete YouTube-supersterren.

Voor kinderen die houden van actie en avontuur, is dit boek een absolute must-read!

Over de auteur

Thomas van Grinsven, beter bekend als Gewoon Thomas, is een talentvolle en populaire YouTuber bekend om zijn boeiende content. Samen met Rutger Vink (Furtjuh) en hun schattige hond Paco, hebben ze hun creatieve aandacht verlegd naar de wereld van kinderboeken, waar ze kinderen meenemen op spannende avonturen gevuld met humor, vriendschap en het onverwachte.

Van verjaardagen tot kerst, of gewoon als een verrassing, "De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 - De magische halsband" is het perfecte cadeau voor elk kind dol op avontuur.

Reviews

iTunes

4.5/5
19 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 8,99
8.99
Bol.com € 8,99
Bookspot € 8,99
Bruna € 8,99
eBook.nl € 8,99
8.99