Skip to main content

De Astrologische Jaarkalender 2018

Esther van Heerebeek

Astrologische Jaarkalender 2018 door Esther van HeerebeekMet de Astrologische Jaarkalender 2018 blijf je het hele jaar door op de hoogte van actuele astrologische gebeurtenissen. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789402168020

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

De Astrologische Jaarkalender 2018

Astrologische Jaarkalender 2018 door Esther van Heerebeek
Met de Astrologische Jaarkalender 2018 blijf je het hele jaar door op de hoogte van actuele astrologische gebeurtenissen. Per dag wordt een astrologisch feit uitgelicht, die dan ook daadwerkelijk plaatsvindt. Zo lees je wanneer de Zon een nieuw dierenriemteken ingaat en wat dat betekent. Er staan wetenswaardigheden in over alle sterrenbeelden en planeten. Maar ook de verschillende maanstanden en belangrijke aspecten tussen planeten worden beschreven, die ook precies op dat moment van toepassing zijn. Op deze wijze leer je iedere dag iets meer over astrologie en blijf je op de hoogte van de komende ontwikkelingen en tendensen. Deze jaarkalender is interessant voor de kenner, maar ook voor mensen die nog weinig of niets over astrologie weten.
Op heldere, duidelijke en toegankelijke wijze beschrijft astrologe Esther van Heerebeek iedere dag invloeden van de sterrenbeelden, planeten of aspecten op het dagelijkse leven. Maar daarnaast is er ook veel achtergrond informatie te vinden in deze jaarkalender. Over allerlei astrologische onderwerpen die absoluut herkenbaar zullen zijn.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.