Skip to main content

De Alchemie van de Liefde

Lifefocus

Dit waar gebeurd Liefdesverhaal kan een bijdrage betekenen tot je persoonlijke ontwikkeling, heeft diepgang en bevat zeker meer dan één tip om aangenamer te leven!Alles begon met een Visioen… Het was een karmische afspraak: een Belgische…. » Verder lezen...

€ 10,00 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789082423518

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Lifefocus
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Lifefocus

De Alchemie van de Liefde

Dit waar gebeurd Liefdesverhaal kan een bijdrage betekenen tot je persoonlijke ontwikkeling, heeft diepgang en bevat zeker meer dan één tip om aangenamer te leven!


Alles begon met een Visioen… Het was een karmische afspraak: een Belgische ingenieur en een Marokkaanse informaticus. Zij hadden een taak te volbrengen. Niets deed vermoeden dat hun levens in een stroomversnelling gingen belanden maar voor hun ontmoeting zouden ze nog goed door elkaar geschud worden! Naast mooie belevenissen, bleven ze niet gespaard van duistere scenario's...


'Mijn leven nam wendingen waardoor vele materiële en emotionele zaken als poten vanonder een tafel werden weggemaaid. Meermaals dacht ik te sterven maar ik zag dat enkel mijn persoonlijkheid aan het afbrokkelen was,' schrijft Chantal.


Haar leven kende veel veranderingen: ze kreeg een scheiding, faillissementen van haar bouw- en vastgoedbedrijven en zware processen met de bankensector te verwerken. En alsof dit niet voldoende was werd haar het hoederecht over haar drie kinderen ontnomen! Waar waren Rechtvaardigheid en Integriteit gebleven?


Mohammed had ook zijn portie: illegaliteit, onrecht, racisme en zelfs levensbedreiging! Maar we zijn niet wat we denken te zijn, weet hij en drama's kunnen helpen om ons te laten groeien. Het volstaat om ons te ontdoen van de koorden en de kettingen die het Licht van ons Wezen wegstoppen. Hij begon zichzelf steeds scherper te observeren en zag dat de grootste belemmering voor onze bewustzijnsontwikkeling ons ego is.


'En jij… jij gaat een gevoel van Verantwoordelijkheid en Geluk vinden zodat je aan de Wereld je dromen over een Overvloedige, Harmonieuze en Vredevolle toekomst zal willen aanbieden!' hoorde hij aan zijn oor fluisteren.


Verschillende inwijdingen vergrootten hun perceptie van de wereld. Het Soefisme, het Sjamanisme, de Daime en de La Ho Hi kwamen op hun pad en dan kregen ze lessen van de Hogere Dimensies… Universele thema's zoals liefde en relaties, het leven en de dood, toeval of het lot, onze seksuele kracht en nog veel meer worden onder de loep genomen. Chantal en Mohammed kregen de sleutel opdat de mensheid uit zijn cocon kan komen en de vlinder worden die hij is! De Nieuwe Aarde is mogelijk...


Er kleeft geen houdbaarheidsdatum aan het boek. Het heeft een blijvende waarde en behandelt universele thema's. De boodschap van dit boek, Liefde, was er in het verleden steeds, is er nú nog en zal er in de toekomst ook altijd zijn. Het is onze Gemeenschappelijke Bron van waaruit we allen naar believen kunnen putten…tot in der Eeuwigheid!
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 10,00
10
Kobo € 10,00
10

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.