Skip to main content

De Agra-Schat

Arthur Conan Doyle

Het verhaal speelt zich af in 1887 of 1888, en draait deels om de Oost-Indische Compagnie en de Muiterij van Sepoy. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003734070

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Arthur Conan Doyle
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Rastro Books

De Agra-Schat

Het verhaal speelt zich af in 1887 of 1888, en draait deels om de Oost-Indische Compagnie en de Muiterij van Sepoy. Sherlock Holmes en Dr. Watson worden benaderd door Miss Mary Morstan, die hun vraagt mee te helpen met de zoektocht naar haar vader. Hij was officier in India, maar is 10 jaar geleden verdwenen toen hij terug zou komen naar Engeland. Een anonieme brief brengt de drie op het spoor van Thaddeus Sholto. Van hem vernemen ze dat zijn vader goed bevriend was met Morstans vader en met hem in dezelfde legereenheid diende in India. Hij vertelt echter ook dat beide mannen dood zijn en dat er een schat in het spel is die hij en zijn broer hebben meegenomen uit India. Kort hierop sterft de broer van Thaddeus onder mysterieuze omstandigheden en verdwijnt de schat.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.