Skip to main content

Dat beloof ik

4,0/5 uit 12 reviews

Thuis bij de twaalfjarige M. is er chaos en geweld, haar ouders sleuren haar mee van dorp naar dorp, van school naar school. Als er niemand getuige is van je leven, besta je dan wel? » Verder lezen

€ 14,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789400408579

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
2 October 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Dat beloof ik

Inleiding

Ervaar de ontmoeting tussen chaos en aanpassingsvaardigheid uit de hand van Roxane van Iperen in "Dat beloof ik". Een roerende verhalen van een twaalfjarig meisje, M., die in twee uiterst verschillende werelden opgroeit.

Verhaal

M., die in haar thuisomgeving te maken heeft met chaos en geweld, weet zich op school naadloos aan te passen. Haar ouders zijn voortdurend op de vlucht – voor de maatschappij, voor elkaar en voor hun eigen geestelijk demonen. Dit zorgt ervoor dat M. tussen dorp en dorp, school en school wordt meegesleurd. Ze zoekt troost in de natuur en bij andere buitenbeentjes – van de bewoners van een vakantiepark tot de reizigers in een woonwagenkamp, en een groep kunstenaars in het bos.

Door haar constante verandering van omgeving slaagt ze er echter niet in om ergens wortel te schieten of, nog belangrijker, om een gedeeld verleden met iemand op te bouwen. Voor iedereen is ze maar een voorbijganger. Maar bestaat ze als niemand getuige is van haar leven? "Dat beloof ik" is het diepgaande en strijdlustige verhaal van een meisje dat in haar jeugd alles moet bevechten om op de been te blijven, maar uiteindelijk toch voor een onmogelijke keuze komt te staan.

Over de auteur

Roxane van Iperen is een veelgeprezen Nederlandse schrijver en jurist. Ze staat bekend om haar diepgaande onderzoek en doordringende schrijfstijl, die haar verhalen een unieke resonantie en emotionele diepgang geven. In "Dat beloof ik" presenteert ze een verhaal van strijd en veerkracht door de ogen van een jong meisje dat worstelt om haar plek in de wereld te vinden.

Reviews

iTunes

4/5
12 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,99
14.99
Bookspot € 14,99
Bruna € 14,99
eBook.nl € 14,99
iTunes € 14,99
14.99