Skip to main content

Dappere Kleine Maan, Millésime Sardine 2

Luc Vos

Na de helemaal uit de hand gelopen undercover-operatie in "Millésime Sardine' wordt inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie het voorwerp van een Intern Onderzoek. » Verder lezen...

€ 8,84 bij Bol.com € 9,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781310687549

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Luc Vos
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords Edition

Dappere Kleine Maan, Millésime Sardine 2

Na de helemaal uit de hand gelopen undercover-operatie in "Millésime Sardine' wordt inspecteur Anne Verelst van de Antwerpse politie het voorwerp van een Intern Onderzoek. Wat is er echt gebeurd op die fatale dag in het appartement? Anne herinnert het zich eerst niet meer. Ze heeft een black-out en kan de harde waarheid niet onder ogen zien.

Langzaam komen de herinneringen echter terug en begint ze zich vragen te stellen of het onderzoek wel goed gelopen is. Zijn de juiste vragen gesteld, de juiste mensen onderzocht?

Meer nog, is de dreiging voorbij? Alle tekenen wijzen erop dat dit niet het geval is. De realiteit vertelt hen nog sneller dan ze zelf kan vatten dat het nog maar net begonnen is.

In 'Dappere kleine maan' probeert Anne een antwoord te zoeken op de onbeantwoorde vragen van deel één van deze serie: 'Millésime Sardine'. Enkel om nog meer vragen op haar pad te vinden.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 8,84
8.84
Kobo € 8,84
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.