Skip to main content

Dank je wel

Verhalen over dieren die elkaar bij diverse gelegenheden helpen en bedanken. » Verder lezen

€ 4,49 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789021446066

Aangemaakt op:
21 May 2023

Laatst gewijzigd:
30 September 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2012
Uitgever
-

Dank je wel

Inleiding

'Dank je wel' is een ingrijpend boek van de geprezen auteur Toon Tellegen, die bekend staat om zijn vermogen om emoties en gevoelens op een diepzinnige manier over te brengen.

Verhaal

In 'Dank je wel', is de olifant overweldigd met dankbaarheid daar de andere dieren een gloednieuw bed voor hem hebben geregeld. In dit verhaal ontmoeten we ook de zandtor, die ondanks dat hij midden in de barre woestijn woont, de regen uitbundig bedankt voor het welkome kletteren. De krekel is eindeloos dankbaar aan de kikker voor zijn lessen in kwaken en de mus voelt zich geroepen een bedankbrief in het zand te schrijven.

Het bos weergalmt vaak met woorden van 'Dank je wel', voor alle cadeaus die de verjaardagsdieren ontvangen, maar ook voor de hulp en steun die ze elkaar bieden. Dank je wel behandelt allerlei gelegenheden waarop dankbaarheid getoond kan worden, en is een onvergetelijk boek dat de kracht en het belang van het uitdrukken van appreciatie belicht.

Over de auteur:

Toon Tellegen behoort tot de bekendste auteurs van Nederland en staat bekend om zijn unieke schrijfstijl en het vermogen om soms complexe menselijke emoties op een eenvoudige, ontroerende manier over te brengen. Hij is in staat om kinderen én volwassenen met zijn mooie verhalen aan het denken te zetten en te emotioneren.

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 4,49
4.49
Bookspot € 4,49
Bol.com € 4,49
Bruna € 4,49
eBook.nl € 4,49
4.49