Skip to main content

Boogsy is hersteld van een zware server-crash, waarbij alle prijsdata verloren is gegaan. Het kan zijn dat de website nog kleine foutjes bevat. Lees meer

Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE!

Rachel Renée Russell

Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9789026148606

Vermeld sinds:
8 September 2020

Gewijzigd op:
27 September 2020

Producteigenschappen

Dagboek van een muts 14 - Op tourNEE!

Nikki mag in de zomervakantie op tournee met de Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon. Ze zit zelfs in de openingsact! Maar ze moet wel een kamer delen met de populaire, achterbakse MacKenzie… Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Op tourNEE! is deel 14 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.


Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! ZWIJMEL. Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Maar wie heeft er stiekem ook een plekje weten te bemachtigen in de tour? Die achterbakse MacKenzie natuurlijk! Wanneer Nikki ontdekt dat zij ook nog haar kamergenoot wordt, kan ze wel GILLEN! Wordt haar droomreis een totale NACHTMERRIE?
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.