Skip to main content

Daar waar de rivierkreeften zingen

4,5/5 uit 233 reviews

Een in de natuur opgroeiend moerasmeisje wordt verdacht van moord op een stadsjongen. » Verder lezen

€ 7,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789044358919

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
7 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2020
Uitgever
-

Daar waar de rivierkreeften zingen

Inleiding

In het serene stadje Barkley Cove, gelegen aan de serene kust van North Carolina, circuleren al jaren verhalen over het mysterieuze moerasmeisje. Het verhaal neemt je mee naar het leven van Kya, die een eenzaam bestaan leidt in het lokale moeras en de natuur als haar leerschool gebruikt.

Verhaal

Kya groeit op in eenzaamheid en vindt troost in de schoot van de natuur die het moeras te bieden heeft. Naarmate de tijd verstrijkt, begint ze te verlangen naar menselijk contact en liefde. Twee jongemannen uit het stadje raken betoverd door haar unieke schoonheid en mysterieuze charme. Echter, wanneer één van hen op tragische wijze om het leven komt, wordt Kya onmiddellijk als de hoofdverdachte gezien.

Recensies

“Daar waar de rivierkreeften zingen” is een betoverende debuutroman die een diepgaand beeld schetst van een geïsoleerde jonge vrouw die weet te overleven in de rauwe wildernis van het diepe zuiden van Noord-Amerika. Het is overduidelijk dat de schrijfster, Delia Owens, deze omgeving als geen ander kent. Haar meeslepende en levendige proza brengt de lezer direct naar het dampende moeras, en is volgens velen onvergetelijk.

Over de auteur

Delia Owens, afkomstig uit het diepe zuiden van Noord-Amerika, heeft met “Daar waar de rivierkreeften zingen” een indrukwekkend debuut gemaakt. Haar gedetailleerde en atmosferische beschrijvingen brengen het moeras en de mysterieuze Kya tot leven, waardoor lezers een diepgaande blik krijgen op een anders geïsoleerde wereld.

Reviews

iTunes

4.5/5
233 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 7,99
7.99
Bol.com € 7,99
Bookspot € 7,99
Bruna € 7,99
eBook.nl € 7,99
7.99