Skip to main content

Contracteren en aanbesteden in bouw en infrastructuur

Jeroen Moonen

Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projecten Contracteren en aanbesteden in de bouw biedt praktische handvatten om een strategie en contract- en aanbestedingsdocumenten te maken en te…. » Verder lezen...

€ 14,99 bij Bol.com en 5 andere verkopers

ISBN:
9789000347230

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Jeroen Moonen
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Spectrum

Contracteren en aanbesteden in bouw en infrastructuur

Over contracteren, aanbesteden en strategische afwegingen voor bouw- of infrastructurele projectenContracteren en aanbesteden in de bouw biedt praktische handvatten om een strategie en contract- en aanbestedingsdocumenten te maken en te beoordelen. Elke stap die moet worden doorlopen komt aan bod voor een succesvolle marktbenadering. Verder toont dit boek de belangrijkste keuzes om tot een goed doordachte contracteringsstrategie en aanbestedingsvorm te komen. Ook wordt aandacht besteedt aan de relatie tussen contractvorm, aanbesteding en contractbeheersing.

Dit boek is relevant voor:
  • Opdrachtgevers
  • Projectmanagers
  • Verantwoordelijken voor de project- en planvoorbereiding
  • Contractmanagers
  • Inkopers betrokken bij bouw- of infrastructurele projecten
Duidelijke praktijkvoorbeelden en heldere stappenplannen zijn samen met veelgevraagde expertise in één boek gebundeld.Jeroen Moonen is senior adviseur contractering bij Twynstra Gudde, en richt zich daar op complexe en/of innovatie aanbestedings- en contracteringsvraagstukken. Hij werkt zowel in projectteams als individueel in een adviesrol. Moonen deelt zijn kennis en ervaring graag als docent in uiteenlopende trainingen en cursussen.
EUR

Koop dit product bij 6 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 14,99
14.99
Bookspot € 14,99
eBook.nl € 14,99
Apple iTunes € 14,99
Kobo € 14,99
Managementboek € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.