Skip to main content

Concentratie

Stefan van der Stigchel

Mails, appjes, banners, pushberichten, trending topics en kattenfilmpjes – het is tegenwoordig moeilijker dan ooit om je langer dan een paar minuten onafgebroken te concentreren. » Verder lezen...

€ 14,50 bij Bookspot € 14,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789492493514

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Concentratie

Mails, appjes, banners, pushberichten, trending topics en kattenfilmpjes – het is tegenwoordig moeilijker dan ooit om je langer dan een paar minuten onafgebroken te concentreren. Is dat een probleem? Ja, want concentratie is onmisbaar om creatief en productief te kunnen werken. Tijd voor de wetenschap op met oplossingen te komen.

Aandachtsexpert en cognitief psycholoog Stefan van der Stigchel helpt je om als winnaar uit de strijd te komen. Hij laat zien hoe concentratie werkt, maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en legt de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit. Maar bovenal geeft hij technieken waarmee je je concentratie langer vast kunt houden.

Kortom: met dit boek kies jíj wat jouw aandacht verdient.

Stefan van der Stigchel is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Hij is een veelgevraagd spreker, zowel voor lezingen als in de media, en is daarnaast lid van De Jonge Akademie. Eerder schreef hij het boek Zo werkt aandacht.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 14,50
14.5
eBook.nl € 14,50
Kobo € 14,50
Managementboek € 14,50
Apple iTunes € 14,99
14.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.