Skip to main content

Chicago Syndicate serie 3 - Adriano

Soraya Naomi

4.5/5 uit 9 reviews

In Adriano Montesi's leven heeft het altijd om vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat gedraaid. » Verder lezen...

€ 5,99 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9781393323556

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
26 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Soraya Naomi
NUR: NUR onbekend

Chicago Syndicate serie 3 - Adriano

In Adriano Montesi's leven heeft het altijd om vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat gedraaid. Maar zijn aandacht is nu gericht op Camilla Guillermo, de enige vrouw die zijn interesse na een vrijpartij blijvend heeft weten te vangen. Hij en Cam hebben een geheime geschiedenis, en nu ze verdwenen is, is hij vastbesloten haar te vinden. Wat een simpele missie had moeten worden, verandert al snel in een obsessie.


De Italiaanse schone Camilla Guillermo is op de vlucht voor een verleden dat haar achtervolgt en een man die haar heeft bedrogen. Maar waar ze ook heen gaat, voor haar herinneringen aan Adriano kan ze niet weglopen. Zonder geld en andere opties is Cam noodgedwongen terug te keren naar de Loop – de enige plek op aarde die ze koste wat het kost wil vermijden. Maar als Adriano Camilla vindt, verandert alles tussen hen. Hoe ze zich ook tot elkaar aangetrokken voelen, Camilla is nu verboden terrein voor Adriano, op orders van de baas.


En in het syndicaat kun je zulk soort orders niet zomaar naast je neerleggen... tenzij je bereid bent de consequenties te dragen.

Reviews

Apple iTunes

4.5/5
9 reviews

EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 5,99
5.99
Apple iTunes € 5,99
5.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.