Skip to main content

Channelen kun je leren

Patrick van Buyten

CHANNELEN KUN JE LERENstap-voor-stapopleidingdoor Patrick Van Buyten"Channelen is een stroom van wijsheid & healing van De Bron en de Lichtsferen. » Verder lezen...

€ 9,95 bij Bol.com en 1 andere verkopers

ISBN:
9789082328523

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Channelen kun je leren

CHANNELEN KUN JE LEREN

stap-voor-stapopleiding

door Patrick Van Buyten


"Channelen is een stroom van wijsheid & healing van De Bron en de Lichtsferen.'

Iedereen is een kanaal van hogere energie. Dit boek over channelen zal je helpen je spirituele kanaal te ontwikkelen. Je zal je innerlijke Goddelijke Bron (of Hogere Zelf) leren channelen. Die heeft op zijn beurt rechtstreekse "telefoonlijnen' met wezens zoals je Engelbewaarder enz.

Het boek besteedt veel aandacht aan de opbouw van je zelfvertrouwen en aan de juiste afstemming die nodig is om "zonder ruis' te channelen. We vertrekken steeds vanuit een goede gronding, het hartchakra en de liefde. Vaak vertrekken we van een gevoel dat je innerlijke Goddelijke Bron aangeeft. Dit boek kan een betekenisvolle stap zijn in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een channeling zal je helpen keuzes te maken in je leven.

We kunnen 'Channelen kun je leren' aanbevelen aan iedereen die zich aangetrokken voelt tot dit onderwerp, want meestal betekent dit dat je er klaar voor bent. Het boek kan aangevuld worden met een een stap-voor-stap opleiding, waarbij we starten van "nul'. Alles wordt uitgelegd. Als je voor jezelf een dieper contact met je Goddelijke Bron wenst, of als je meer raad en hulp verwacht van de lichtwereld of als je met channelen mensen wilt helpen als therapeut of privépersoon dan is dit boek geknipt voor jou.


Dit is een zeer praktisch boek. Je zal er veel oefeningen aantreffen. Er is ook een opleiding gebaseerd op het boek "Channelen kun je leren', van Patrick Van Buyten.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,95
9.95
Kobo € 9,95
9.95

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.