Skip to main content

Can't Hurt Me - Nederlandse editie

4,5/5 uit 12 reviews

Ondanks een kindertijd vol armoede, vooroordelen en fysiek misbruik heeft David Goggins zichzelf dankzij discipline en hard werken getransformeerd tot een van 's werelds beste duursporters. » Verder lezen

€ 9,99 bij iTunes en 4 andere verkopers

EAN:
9789043929875

Aangemaakt op:
30 June 2023

Laatst gewijzigd:
8 December 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever

Can't Hurt Me - Nederlandse editie

Inleiding

`Can't Hurt Me' (Nederlandse editie) is een inspirerend boek geschreven door NAVY Seal David Goggins. Het boek is een New York Times Bestseller waarin Goggins zijn fascinerende verhaal vertelt over het overwinnen van moeilijkheden en het bereiken van buitengewone fitheid en mentale weerbaarheid. In dit boek leert Goggins je hoe je je mindset kunt beheersen en het onmogelijke kunt bereiken.

Verhaal

David Goggins had geen gemakkelijke jeugd. Hij groeide op in een omgeving van armoede, vooroordelen en misbruik. Maar tegen alle verwachtingen in, wist hij deze tegenslagen om te zetten in kracht. Door zelfdiscipline, mentale veerkracht en hard werken, transformeerde hij van een depressieve, zwaarlijvige tiener tot een duursporter van wereldklasse en een iconisch figuur in de Amerikaanse strijdkrachten.

In 'Can't Hurt Me' deelt Goggins niet alleen zijn levensverhaal, maar onthult hij ook dat de meeste mensen slechts 40% van hun potentieel benutten. Goggins staat bekend als 'De sterkste man ter wereld' en zijn boek leert ons hoe we de andere 60% van ons potentieel kunnen ontgrendelen, en zo 'eelt op onze ziel' kunnen opbouwen om in het leven onverwoestbaar te worden.

Recensies

David Goggins' verhaal heeft wereldwijd meer dan 5 miljoen lezers geïnspireerd. De NRC omschreef het verhaal van Goggins als "ontstellend", en een lezer beoordeelde het als "het beste motivatie-zelfhulpboek dat ik ooit heb gelezen. Dit boek gaat je kijk op jezelf veranderen en daarmee je leven."

Citaten

"Goggins verhaal is ontstellend, je mond valt er geregeld bij open."

NRC

"Het beste motivatie-zelfhulpboek dat ik ooit heb gelezen. Dit boek gaat je kijk op jezelf veranderen en daarmee je leven."

Lezersreview
Over de auteur

David Goggins is niet alleen een succesvol auteur, maar ook een doorgewinterde NAVY Seal en een van 's werelds beste duursporters. Door zijn sterke wilskracht en onwrikbare houding is hij een symbool van ware veerkracht en doorzettingsvermogen geworden. Zijn verhaal en lessen uit 'Can't Hurt Me' zijn inspirerend voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen en het uiterste uit zichzelf wil halen.

Reviews

iTunes

4.5/5
12 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
iTunes € 9,99
9.99
Bol.com € 9,99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
9.99