Skip to main content

Budget Challenge List

Carmen Pecunia

Budget Challenge List is een opsomming van uitdagingen. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003913338

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Carmen Pecunia
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Carmen Pecunia

Budget Challenge List

Budget Challenge List is een opsomming van uitdagingen. Challenge over budget, besparen, sparen. Durf jij dit aan? Alleen of samen met een vriend (in) ga je de budget challenges aan. Soms eenvoudig, soms moet je meer doen. Door de challenges aan te gaan, spaar of bespaar je geld op bijvoorbeeld boodschappen. Leuk om te doen en wie weet word je er rijk(er) van!


Carmen Pecunia weet van alles over geld besparen en sparen. Geld sparen en besparen zijn grote hobby's. Zij is fan van consuminderen en schaft weinig aan. Als ze wel iets koopt, denkt ze er goed over na. Op verstandige koopjes is ze dol. Als ze geld kan besparen doet ze dat. Ze heeft doelen gesteld en door te sparen of te besparen, haalt ze de doelen. Ze is geen vrek; delen met anderen is ook belangrijk. Het is eenvoudig en door het uitgeven van boekjes leert ze je om slimmer met geld om te gaan. Zo haal jij ook jouw doelen.

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.