Skip to main content

Brandhaarden

George Friedman

Maanden voordat er een Rus op de Krim stond, voorspelde George Friedman dat het in Oekraïne mis zou gaan Europa was een slagveld in de eerste helft van de 20e eeuw. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789000345168

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Brandhaarden

Maanden voordat er een Rus op de Krim stond, voorspelde George Friedman dat het in Oekraïne mis zou gaan

Europa was een slagveld in de eerste helft van de 20e eeuw. Friedman heeft het over "de 31 jaar" van Europa: van 1914 tot 1945. De uitslaande oorlogsbrand leek daarna geblust, al hadden we nog wel decennialang te maken met een Koude Oorlog.

Hoe groot is de kans op nieuwe conflicten en waar zullen die zich voordoen? Friedman zoomt in op Europa. Hij leidt ons langs de breuklijnen, die al eeuwen bestaan en tot twee wereldoorlogen en talloze andere conflicten hebben geleid. Hij laat de "brandhaarden" zien die vlak onder de oppervlakte smeulen en op het punt van uitbarsten staan. Deze brandhaarden zijn net zo gevaarlijk als die aan het begin van de 20e eeuw.

Friedman legt met grote precisie uit welke trends niet te stoppen zijn en wat de gevaren én de kansen zijn die zij met zich mee brengen.

George Friedman is CEO en oprichter van STRATFOR; "world"s leading private intelligence office". Hij wordt wereldwijd door media gevraagd als expert op het gebied van politiek en actuele ontwikkelingen.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.