Skip to main content

Boot & Van Dijk 13 - Vergelding

Kees Sparreboom

Boot & Van Dijk – Vergelding Boot heeft in Parijs een onverwachte ontmoeting met zijn dubbelganger Willem Tak. » Verder lezen...

€ 4,95 bij Bol.com € 4,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 5 prijzen

ISBN:
9789490848712

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Boot & Van Dijk 13 - Vergelding

Boot & Van Dijk – Vergelding

Boot heeft in Parijs een onverwachte ontmoeting met zijn dubbelganger Willem Tak. Hun frappante gelijkenis brengt Boot al direct in een levensgevaarlijke situatie. Als Boot samen met Van Dijk de agenda van deze man weet te bemachtigen, wordt duidelijk waarom die zich in de Lichtstad bevindt.

Detectiveserie Boot & Van Dijk
De beeldverhalen Boot & Van Dijk van Kees Sparreboom zijn geschreven en getekend met een knipoog naar het werk van Alfred Mazure, de geestelijk vader van stripheld Dick Bos in de jaren veertig en vijftig. Boot en Van Dijk zijn onafscheidelijke vrienden. Boot is het type correcte man, Van Dijk neemt het dikwijls niet te nauw. Dit vormt echter geen belemmering voor een volmaakte samenwerking bij het opruimen van de obstakels die zij op hun pad tegenkomen. De dialogen zijn kort en krachtig en het recht zegeviert in elk deel.

Dit is deel 13 in een reeks van 18 op zichzelf staande delen van de retrostrip Boot & Van Dijk, in druk uitgegeven door FortMedia Uitgeverij. Alle delen zijn (binnenkort) ook verkrijgbaar als ebook, los (als epub, € 4,95) en met 6 delen als PDF op de Stripstick van eBookstick.

EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 4,95
4.95
Bookspot € 4,95
eBook.nl € 4,95
Kobo € 4,95
Apple iTunes € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.