Skip to main content

Blingg 4 - Niets is wat het lijkt

Miranda Hillers

De drieëntwintigjarige Zoë heeft een jarenlange relatie met Brian, maar ze leven langs elkaar heen. » Verder lezen...

€ 4,99 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9789082580631

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Miranda Hillers
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Mh Books

Blingg 4 - Niets is wat het lijkt

De drieëntwintigjarige Zoë heeft een jarenlange relatie met Brian, maar ze leven langs elkaar heen. Wanneer hij vaker bij vrienden verblijft dan thuis is dat het begin van het einde. Toch houdt ze van Brian, ondanks het feit dat zijn passie voor haar is verdwenen.


Het weinige zelfvertrouwen van Zoë komt voort uit haar jeugd en nog altijd kleineert haar vader haar. Ook is ze onzeker over haar uiterlijk. Vroeger werd ze gepest om haar rode haar, maar wat de een lelijk vindt is voor een ander een ontzettende mooie verschijning.


Dean rijdt Zoë bijna aan doordat haar vlammende rode haren al zijn aandacht trekken. Na een eetdate en een sportief uitje groeit de aantrekkingskracht tussen hen. Zoë vindt hem leuk. Leuker dan leuk, en ze krijgt gevoelens voor Dean. De angst om gekwetst te worden, zeker na de intense breuk met Brian, houdt Zoë tegen om zich letterlijk bloot te geven aan Dean.


Niets is wat het lijkt, het vierde deel van de Blingg-serie, is een emotionele achtbaan over het loslaten van geliefden en onzekerheden overwinnen.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 4,99
4.99
Apple iTunes € 4,99
Kobo € 4,99
4.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.