Skip to main content

Bliksem in mijn hoofd

Felix Sperans

Felix Sperans is al bijna vijftig jaar zenuwziek. » Verder lezen...

€ 8,49 bij Bol.com en 2 andere verkopers

ISBN:
9781502216489

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Bliksem in mijn hoofd

Felix Sperans is al bijna vijftig jaar zenuwziek. Om niet helemaal gek te worden schrijft en schildert hij, ook wel wat om zijn Filipijnse schoonfamilie aan een iets of wat menswaardig bestaan te helpen.

Myriam Sperans, de Filipijnse vrouw van Felix, doceerde twaalf jaar lang Engelse literatuur aan een Hogeschool in Manila voor ze, dertig jaar geleden, naar Leuven afzakte om er met Felix te trouwen en voor hem te zorgen. Wat zij te zeggen heeft over haar leven op de Filipijnen en over het samenleven met de psychiatrische patiënt Felix, onthult ze onomwonden in dit opzienbarende boek. Een echte aanrader!


Felix Sperans is o.a. de coauteur van de bestseller "Bij de psychiater,' dat hij schreef, samen met professor dr. Marc De Hert, hoofdgeneesheer van de Universitaire Psychiatrische Kliniek van Kortenberg. Dat boek werd zelfs in het Engels en het Japans vertaald en uitgegeven.

Sindsdien schreef Felix Sperans wel meerdere ophefmakende boeken, waarvan de bekendste ongetwijfeld zijn: "Psychiatrie verkeerdt', "Psychiater vermoord', "Gesprekken met gekken', "Leuven spreekt', en wel meer van dat fraais. Toch overtreft hij zichzelf in "Bliksem in mijn hoofd,' mede dank zij de samenwerking met zijn Filipijnse vrouw Myriam, die de helft van dit boek voor haar rekening nam, en dat zonder er doekjes om te winden.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 8,49
8.49
Apple iTunes € 8,49
Kobo € 8,49
8.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.