Skip to main content

Blijf bij mij

Emma Anna

Hoewel Hannah's hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. » Verder lezen...

€ 5,99 bij Apple iTunes en 0 andere verkopers

ISBN:
9781393814962

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: Emma Anna
NUR: NUR onbekend

Blijf bij mij

Hoewel Hannah's hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.


Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?


Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?
EUR

Koop dit product bij 1 verkopers

Verkoper Prijs
Apple iTunes € 5,99
5.99
5.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.