Skip to main content

Beroep: avonturier

3,5/5 uit 6 reviews

Kees van der Spek doet een boekje open over avonturen die de uitzending niet halen, maar die niet onverteld mogen blijven. Spannend, bizar of hilarisch, maar altijd onderhoudend. » Verder lezen

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

EAN:
9789026166518

Aangemaakt op:
23 May 2023

Laatst gewijzigd:
28 September 2023

Product eigenschappen

Auteur(s)
Jaar van uitgave
2023
Uitgever
-

Beroep: avonturier

Inleiding

`Beroep: Avonturier` is een boeiend boek geschreven door de welbekende auteur en wereldreiziger Kees van der Spek. Bekend van zijn televisieprogramma's waarin hij oplichters over de hele wereld ontmaskert, neemt Kees je in dit boek mee op nog onbekende avonturen.

Verhaal

Met zijn verborgen camera en ongeëvenaarde moed, reist Kees van der Spek de wereld rond voor zijn tv-programma's, waaronder het populaire 'Oplichters aangepakt'. In dit boek deelt hij de avonturen die de uitzending niet hebben gehaald. Dit zijn verhalen die buiten de oplichtingszaken om gebeurden, maar te bijzonder waren om onverteld te blijven.

Of ze nu spannend, bizar of hilarisch zijn, al Kees' avonturen zijn fascinerend om te lezen. Hij deelt ze in zijn kenmerkende lichte en gemakkelijk leesbare stijl, waardoor je het boek nauwelijks weg kunt leggen.

Over de auteur

Kees van der Spek is al bijna tien jaar een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Met zijn lef en onuitputtelijke nieuwsgierigheid weet hij steeds weer de meest opzienbarende oplichtingszaken aan het licht te brengen. Zijn ervaringen en ontdekkingsreis door de wereld van oplichters, beschrijft hij nu in zijn boek 'Beroep: Avonturier'.

Reviews

iTunes

3.5/5
6 reviews

EUR

Te koop bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
Bruna € 9,99
eBook.nl € 9,99
iTunes € 9,99
9.99