Skip to main content

BDSM-verhalen, spanking en bondage - Dakterrasvoyeur

Charlie Hedo

''De Daiquiri ijzelde in haar voorhoofd. » Verder lezen...

€ 2,71 bij Bol.com € 2,99 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9780463416747

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
26 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Charlie Hedo
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Smashwords

BDSM-verhalen, spanking en bondage - Dakterrasvoyeur

''De Daiquiri ijzelde in haar voorhoofd. Hij was enorm koud, maar dat moest zo. Daarom nam ik hem, mompelde ze, om wat te verfrissen. Oe, wat is het lekker heet. Ze waaierde met haar benen, en wapperde met haar rokje.

Dat heeft hij natuurlijk gezien, dacht ze. Zijn kop staat zo serieus op Engeland gericht dat het wel lijkt of hij de Queen herself voorbij ziet komen. Laat hem.

Ergens is het natuurlijk ook wel erg spannend.

Ze voelde een tinteling onder haar huid die ergens ter hoogte van haar bekken ontstond en via haar ruggengraat naar boven liep, haar nek kriebelde en haar achterhoofd masseerde. In de uiteinden van haar tepels begon haar hart te kloppen.

Ze verlegde haar benen. Haar linkervoet die op haar rechter rustte ging omhoog en op de grond en na een korte, rusteloze pauze legde ze haar rechterbeen op de linkerknie. En dan dronk ze nog een keer.

De man rechtover haar verraadde zichzelf toen hij, wanneer ze van de Daiquiri nipte, tegelijkertijd zijn Orval vast nam en dronk.

Dat was niet slim van me, bedacht hij. Het kan natuurlijk toeval zijn dat ik mijn glas neem wanneer zij drinkt, maar in werkelijkheid was het een reflex en dat weet zij ook. Maar zou het mij eigenlijk moeten kunnen schelen?''

Dakterrasvoyeur is een nieuw, spannend en opwindend, verhaal in de Sara-reeks.


Charlie Hedo is goed. Dat zegt hij zelf. Maar lezer Kees zegt het ook: ''Ik vond het gepast hierbij je een compliment te sturen omdat je boeken altijd wel iets verrassends hebben en - misschien hier en daar een kleine en toelaatbare uitzondering - nooit zomaar plat zijn.'' En lezer Kees is een van de beste lezers van Nederland en Vlaanderen. Zeg dat Charlie Hedo het gezegd heeft.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,71
2.71
Apple iTunes € 2,99
2.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.