Skip to main content

Bart

Ap Dijksterhuis

Het is 1982. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789044644944

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Bart

Het is 1982. Bart is vijftien jaar oud, charismatisch, vindingrijk en dichter in de dop. Hij wordt gevolgd door de ogen van zijn beste vriend Len die twee jaar ouder is maar desalniettemin in Barts schaduw staat, net als iedereen. Bart verlost zijn dorp van een potloodventer, graaft een oorlogsbunker uit en redt honderden vissen van de dood. Dan wordt hij voor het eerst van zijn leven verliefd. Hopeloos verliefd. Machteloos verliefd, zoals hij zelf zegt. Hij is vastbesloten om Romy te versieren op het aanstaande schoolfeest. Maar zou Barts bijzondere persoonlijkheid ook zijn achilleshiel kunnen worden?

Bart is een korte roman voor jongeren en volwassenen over vriendschap, over opgroeien in de provincie in de jaren tachtig (de tijd van Dallas, bourbontoetjes en The Cure), maar Bart is vooral een roman over de mateloze verliefdheid en het aangrijpende lot van een wonderlijke jongen. Het boek kan gelezen worden zoals je een film bekijkt, in één lange adem.


Ap Dijksterhuis(1968)ishoogleraar psychologie,schrijver,spreker,ondernemereneenvandeinvloedrijkstepsychologenvanNederland.EerderschreefhijOpnaargeluk,Demerkwaardigepsychologievaneenwijndrinker, Wie (niet) reist is gek, Maakt geld gelukkig?, het kinderboek Tussen je oren en Wegwee.VanzijnboekHetslimmeonbewustezijninmiddelsmeerdan100.000exemplarenverkocht. Bart is zijn fictiedebuut.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.