Skip to main content

Avonturen van een gewone vrouw 4 - De kasteelheer

Wessel Noordeling

Deel 1 is GRATIS te downloaden bij Kobo. » Verder lezen...

Geen huidige prijs bekend

ISBN:
1230003524831

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
21 September 2020

Producteigenschappen

Avonturen van een gewone vrouw 4 - De kasteelheer

Deel 1 is GRATIS te downloaden bij Kobo.


Avonturen van een gewone vrouw is een vervolgverhaal vol mysterie. De hoofdpersoon Aleid gaat iedere dag naar haar werk, woont alleen in een klein appartement, wandelt graag en overweegt om een kat te nemen. Niets bijzonders, zou je zeggen. Ondanks haar weinig avontuurlijke aanleg komt Aleid op een dag toch plotseling terecht in een stroom van spannende belevenissen als zij besluit in een trein te stappen met onbekende bestemming.


De kasteelheer is het vierde deel van de serie, en is misschien wel het meest romantische deel. Aleid brengt enige tijd door met Leonard, een wijnboer die een echt kasteel blijkt te bezitten. Ze valt met haar neus in de boter, want het is oogsttijd en de druiven moeten geplukt worden. Aleid draagt haar steentje bij en brengt veel tijd door samen met de aardige Leonard. Naarmate de tijd verstrijkt wordt ze echter onrustiger. Wordt het geen tijd om naar huis te gaan?

Prijsgeschiedenis

Er is geen prijsgeschiedenis beschikbaar voor dit product. Hiervoor moeten we minimaal één prijs, één week geregistreerd hebben.