Skip to main content

Astro Power

Chani Nicholas

Chani Nicholas laat je in Astro Power je persoonlijke horoscoop ontdekken. » Verder lezen...

€ 11,99 bij Bol.com en 3 andere verkopers

ISBN:
9789021575674

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
28 September 2020

Producteigenschappen

Astro Power

Chani Nicholas laat je in Astro Power je persoonlijke horoscoop ontdekken. Het gaat voorbij aan algemeenheden. Je laat zo de maan en de sterren je helpen om perspectief te bieden in troebele tijden.


Vind je kracht in de maan en de sterren met 'Astro Power', geschreven door veelgevraagd astrologie expert en influencer Chani Nicholas.


"Astro Power' is geen typisch astrologieboek zoals je ze tot nu toe kent. Dit boek geeft een op maat gemaakte horoscoop, waarbij ieder zijn eigen pad ontdekt en gaande weg zichzelf beter leert kennen. Ontdek persoonlijke kansen, zwaktes en sterke punten door middel van "Astro Power'.


Welke invloed heeft planeet Saturnus eigenlijk? "Astro Power' transformeert horoscopen van algemeenheden naar persoonlijke zaken als liefde en financiën maar ook naar inzicht in gebeurtenissen van vandaag de dag. Je doet zo ideeën op om jezelf te bevragen en praktische beslissingen te nemen over je toekomst. Dit doe je met o.a. de stand en patronen van de zon, maan en andere opkomende tekens, zoals bijv. Mercurius. Laat de maan en de sterren je helpen door een helder perspectief te bieden in troebele tijden.


In "Astro Power' lees je:

* wat jouw zonneteken over je levensdoel zegt

* hoe de maan je emotionele en fysieke behoeften beïnvloedt

* hoe jouw ascendant-planeet je motivatie en drive bepaalt.


Chani Nicholas geeft in haar blogs en andere artikelen duiding aan gebeurtenissen van vandaag de dag met astrologie. Dit doet ze op een nieuwe, verrassende en onderbouwde manier. Met de stand van de planeten en het effect hiervan geeft ze analyses met daarbij een blik op de toekomst. Welke invloed hebben planeten bijvoorbeeld op de huidige gebeurtenissen hier op aarde? Chani spreekt daarnaast over zaken als racisme, seksisme en wapenbeheersing.


Chani Nicholas (Los Angeles) is een prijswinnend astroloog met meer dan een miljoen volgers, onder wie vele celebrities. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring als astrologie-expert. Ook is ze is de huisastroloog van bekenden als Oprah Winfrey. In de VS is haar boek verschenen met de titel "You were born for this. Astrology for radical self-acceptance'.
EUR

Koop dit product bij 4 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 11,99
11.99
Bookspot € 11,99
eBook.nl € 11,99
Apple iTunes € 11,99
11.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.