Skip to main content

Appeltaart om voor te sterven

Sharon Kleve

De appeltaart van Marjorie is bekroond, maar is het de moeite waard om voor te sterven?Het enige dat Marjorie Vanhorn wil, is mensen blij maken met haar prijswinnende taarten - en gekust worden door de heerlijke medische keuringsonderzoeker…. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com € 3,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 2 prijzen

ISBN:
9781071508770

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
25 September 2020

Producteigenschappen

Auteur: Sharon Kleve
NUR: NUR onbekend
Uitgeverij: Willem Resandt

Appeltaart om voor te sterven

De appeltaart van Marjorie is bekroond, maar is het de moeite waard om voor te sterven?


Het enige dat Marjorie Vanhorn wil, is mensen blij maken met haar prijswinnende taarten - en gekust worden door de heerlijke medische keuringsonderzoeker Anderson Swift.


Marjorie's aartsvijand is Eloise, de nieuw aangestelde county fair organisator, ze chanteert deelnemers om hun bekroonde recepten te krijgen. Ze wil echt het recept van de appeltaart van Marjorie, en als ze het niet krijgt, is ze bereid alles te doen om te voorkomen dat Marjorie meer blauwe linten wint.


Na zijn vrijlating verdwijnt jailbird Vega. Kelli en haar zoon Joey zijn eindelijk vrij van haar fysiek gewelddadige echtgenoot. Niemand mist hem, zelfs zijn ouders niet.


Wanneer Vance, de tweelingbroer van Vega, wordt vrijgelaten uit de gevangenis, gaat hij naar het huis van Marjorie waar hij vermoedt dat hij zijn broer zou vinden ... en een beetje plezier. Marjorie wil niet dat Vance leuk is.
EUR

Koop dit product bij 2 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Apple iTunes € 3,49
3.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.