Skip to main content

Altijd trek?

David Ludwig

"Als je dit jaar een dieetboek gaat kopen, zorg dan dat het dit boek is" MindBodyGreen Je wordt niet dik omdat je teveel eet: juist het proces van dikker worden, veroorzaakt meer trek. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bol.com en 4 andere verkopers

ISBN:
9789000352197

Vermeld sinds:
7 September 2020

Gewijzigd op:
1 November 2020

Producteigenschappen

Auteur: David Ludwig
NUR: 860 Gezondheid algemeen
Uitgeverij: Spectrum

Altijd trek?

"Als je dit jaar een dieetboek gaat kopen, zorg dan dat het dit boek is" MindBodyGreenJe wordt niet dik omdat je teveel eet: juist het proces van dikker worden, veroorzaakt meer trek. De craving vanuit je vetcellen zorgt ervoor dat je lichaam vraagt om méér.

Niet minder eten, maar anders eten is de oplossing, predikt Harvard-hoogleraar David Ludwig na twee decennia onderzoek in zijn boek Altijd trek? Vet is niet de vijand. Een donut heeft misschien wel hetzelfde aantal calorieën als een handje noten, maar het effect op je lichaam is totaal anders.

Ludwigs pakkende en praktische boek rekent af met het snakken naar snaaien: dankzij hem gaan we weer goed eten, de juiste vetten tot ons nemen, luisteren naar ons lichaam en eindelijk een gezond gewicht bereiken.

David Ludwig is hoogleraar Kindergeneeskunde op Harvard Medical School en hoogleraar Voedingsleer op Harvard School of Public Health. Ook is hij directeur van het New Balance Foundation Obesity Prevention Center in het Boston Children"s Hospital, waar hij zich met een team van medici bezig houdt met het onderzoeken en bestrijden van obesitas bij kinderen.
EUR

Koop dit product bij 5 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 9,99
9.99
Bookspot € 9,99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
Kobo € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.