Skip to main content

Altijd in Gods hand

Lynn Austin

Een prachtig boek vol levenswijsheid"Altijd in Gods hand' van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. » Verder lezen...

€ 9,99 bij Bookspot en 2 andere verkopers

ISBN:
9789029728638

Vermeld sinds:
21 September 2020

Gewijzigd op:
12 November 2020

Producteigenschappen

Altijd in Gods hand

Een prachtig boek vol levenswijsheid


"Altijd in Gods hand' van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?


Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.


Deze luxe uitgave is een must have voor alle fans van Lynn Austin. Het perfecte cadeau voor je dochter, je moeder of je schoonmoeder.


Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan er in Nederland inmiddels meer dan 450.000 exemplaren verkocht zijn. Eerder schreef ze ook het lovend ontvangen verslag van haar reis door Israël, "Lopen op het water'.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bookspot € 9,99
9.99
eBook.nl € 9,99
Apple iTunes € 9,99
9.99

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.