Skip to main content

Alledaagse wanen

Amity Gaige

Haarfijn proza van de auteur van Schroder Jonggehuwden Clark en Charlotte Adair zijn net in hun eerste huis getrokken in het idyllische stadje Clementine waar ze… » Lees verder

€ 12,99 bij Bol.com (epub) en 4 andere aanbieders

ISBN:
9789000330232

Vermeld sinds:
16 oktober 2014

Laatst gewijzigd:
19 januari 2019

Alledaagse wanen

Haarfijn proza van de auteur van Schroder

Jonggehuwden Clark en Charlotte Adair zijn net in hun eerste huis getrokken in het idyllische stadje Clementine waar ze zich vol goede moed aan het ‘echte’ leven wagen. Clark heeft een baan gevonden als decaan en Charlotte als boekhouder. Als twee kinderen die vadertje en moedertje spelen storten ze zich vol overgave in hun respectievelijke rol.

De eerste scheurtjes in hun huwelijk ontstaan nadat Clarks moeder overlijdt en de verschillen tussen de echtgenoten pijnlijk duidelijk worden. In het eens gezellige huis ontstaat een claustrofobische sfeer. Diep weggestopte angsten steken de kop op en zorgen voor verwijdering. Wanneer Clark een jongetje van de verdrinkingsdood redt zet hij een reeks gebeurtenissen in gang – sommige komisch sommige schokkend – die de druk op het huwelijk vergroten.

Over Schroder: ‘Herkenbaar en teder verslag van vaderschap. Een knappe roman.’ NRC Handelsblad ****‘Briljant opgebouwde roman.’ Het Parool ****

Amity Gaige heeft diverse romans op haar naam staan waaronder het unaniem lovend onthaalde Schroder. Ze woont in Amherst Massachusetts met haar gezin.

 

EUR

Download e-book bij 5 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
eBook.nl epubLeesID € 12,99
12.99
Apple iTunes ibook € 12,99
Kobo epub € 12,99
BookSpot (was: ECI) epub € 12,99
Bol.com epubLeesID € 12,99
12.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Amity Gaige

Schroder

Schroder
Prijs: € 7,99

Schroder

Schroder
Prijs: € 0,00

Schroder

Schroder
Prijs: € 7,99

Overstag

Overstag
Prijs: € 12,99